Festival programı hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi 4-5-6 Eylül tarihlerinde ilkini düzenleyeceği Uluslararası Altın Biber Festivali nedeniyle geçen hafta Daire amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı yaptı. Yenişehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Belediye Başkan Çelik, hazırlanan taslak program ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi. Ardından ise katılımcılardan festivalle ilgili görüş ve önerileri alındı.

Konuyla ilgili son basın toplantısı ise geçen haftanın son gününde yapıldı. Yenişehir’e gelen Büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılımıyla yapılan basın toplantısında festival programı açıklandı. Altepe ve beraberindeki heyet daha sonra Sinanpaşa külliyesi ile Yaş Sebze Meyve Halinde incelemelerde bulundu.

Geniş kapsamlı olarak hazırlanmış olduğu göze çarpan festival programı ayrıntılı olarak gazetemizin 6 ve 7. Sayfalarında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Festival programı hazır

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.