Festival Ve Kurtuluş Etkinlikleri Programı Hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi 4. Uluslar Arası Altın Biber Festivali Ve Kurtuluş Etkinlikleri Programını Açıkladı. Buna Göre:

5-6-7 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan festival programı, 5 Eylül günü saat 17.00’da Çınarlı Camii’nde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ilçemizde ve ülkemizde şehit düşenler için okutulacak mevlit ile başlayacak.

Aynı gün saat 18.30’da Uluköy’de Yenişehir kına gecesi tanıtım programı ile sürecek olan ilk gün etkinlik programı, saat 21.00’da Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğunun konseri ile tamamlanacak.

Festival programı ikinci günde saat 10.30’da Çeltikçi’de başlayacak. Çeltikçi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ürün tanıtım programının ardından uluslar arası Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri ile sürecek.

Aynı gün, saat 14.00’da kurtuluş etkinlikleri kapsamında kaymakam Suat Seyitoğlu tebrikleri kabul edecek. Hemen sonrasında ise Yenişehir belediyesi Osmanlı mehteri gösterisi ile Yenişehir’in düşman işgalinden kurtuluşu canlandırılacak. Belediye Meydanındaki etkinlikler, kılıçkalkan ekibinin gösterileriyle sürecek.

Üç gün sürecek etkinlik programı, 7 Eylül Perşembe günü saat 21.00’da yapılacak Mustafa keser konseriyle son bulacak.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Festival Ve Kurtuluş Etkinlikleri Programı Hazır
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.