Festivale Ünlü Konuklar Davet Edildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1.Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Şenlikleri Festivaline Türkiye’den ve birçok ülkeden bakanlar ve üst düzey yöneticiler davet edildi.

En son 1986 yılında Yenişehir’de yapılan biber festivalinden sonra aradan
geçen 28 yıl sonra tekrar yapılacak olması sebebiyle çalışmalar büyük bir özveri ve titizlik içerisinde ilçemize yakışması için devam ediyor diye konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “festivalimize ülkemizden ve yabancı ülkelerden birçok misafir davet ettik” diye konuştu.

Başkan Çelik, “1.Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Şenlikleri Festivalimize, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gençlik Dairesi Müdürü ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun kızı Gencay Eroğlu, Bosna Hersek’den
Bakanlar, üst düzey yöneticilerin yanı sıra bütün milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, Bakanlarımıza, devletimizin en üst makamlarına kadar davetiye göndererek kendilerini ilçemizde görmekten dolayı büyük memnuniyet duyacağımızı ifade ettik” dedi.

Çelik, “davetiye yolladığımız konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için bütün hazırlıklarımızı tamamladık, önümüzdeki günlerde festivalimize kesin katılacak konuklarımızın isimleri belli olacak” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Festivale Ünlü Konuklar Davet Edildi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.