FETÖ Okulu Fen Lisesi Olacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

_feto-okulu-fen-lisesi-oluyor - Kopya

FETÖ Soruşturmaları Çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na Devredilen ‘Yenişehir Temel Lisesi’ Fen Lisesi Olacak.

Konuyla ilgili görüştüğümüz, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “yapılan istişare doğrultusunda Yenişehir’e bir Fen Lisesi kazandırma fikri genel kanaat olarak belirdi. Bu doğrultuda gerek Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü gerekse Milli Eğitim Müsteşarlığı ile yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuç aldık. Önümüzdeki öğretim yılından itibaren kapatılarak milli eğitime devredilen özel lise binası fen lisesi olarak hizmet verecek” dedi.

Kamıl, bir yıl içinde okul bölgesine bir de yatakhane yapılacağını ve fen lisesinin olmazsa olmaz şarlarından biri olan bu sorunun da bir yıl içinde çözüleceğini belirtti. Kamıl ayrıca, söz konusu okulun bu yıl geçici olarak Akçeşme İlkokulundaki yoğunluğun giderilmesi amacıyla kullanılacağını belirtirken bölgenin ihtiyacı olan yeni bir okulun da bu süre içinde devreye gireceğini söyledi.

 AK Parti İlçe Başkanı Kamıl, konuyla ilgili yaptıkları ziyaretlere AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in da katıldığını ve bu ekibin önce İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ziyaret ettiğini belitti ve “gelecek yıl Yenişehir’de başarılı öğrencilerimizin başka yerlere gitmesine gerek kalmayacak” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FETÖ Okulu Fen Lisesi Olacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.