Çelik: Hedefimiz Diyarbakır Seferleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, bugün Yenişehir Uluslararası Havaalanı’nda bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada yetkililer ile görüşen Başkan Çelik, Havaalanı’ndan Erzurum ve Trabzon’a yapılan uçak seferlerinin doluluk oranları hakkında bilgi aldı.

Geçen hafta, Havaalanı yetkililerinden seferler hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Çelik görüşmeler sonrasında yaptığı açıklamada, 10 Mart 2015 tarihinde başlayan Erzurum ve Trabzon seferlerinin, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördüğünü bildirdi. Çelik “Yenişehir Uluslararası Havaalanımızdan Erzurum ve Trabzon’a gerçekleştirilen seferlere hemşerilerimizin ve bölge halkının ilgi göstermesi bizleri son derece memnun etti. Bu seferlerin artarak devam etmesi, başka illerimize yapılacak seferlerin de önünü açacaktır” dedi.

Yenişehir Uluslararası Havaalanımızın daha etkin kullanımının sağlanması için çalışmaların devam ettiğini bildiren Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili yeni projelerin de hayata geçirileceğini sözlerine ekleyerek “Hedefimiz Diyarbakır seferleri İnşallah” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çelik: Hedefimiz Diyarbakır Seferleri

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.