Gazetemiz 6 yaşında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen ve bu yıl altıncısı yapılan geleneksel yemek Umut Sitesi sosyal tesislerinde yapıldı. 

Coşkulu gecede, türküler söylendi, şiirler okundu. Geceye müzikleriyle destek veren, Yenişehir Mavi Düş grubunun iki üyesi Fikret Hatipoğlu ile Gökhan Filiz yanı sıra Adnan Özçetin yemeğe katılanları coşturdu.

Yemeğe, MHP Yenişehir İlçe teşkilatı, Ticaret Odası, Esnaf Odası, Ziraat Odası,  minibüsçüler Kooperatifi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Eğitim-Bir-Sen ve Eğitim-Sen’in yanı sıra ayrıntı okurları ve CHP Bursa Gençlik Kolları yönetim kurulu katıldı.

Katılımcılardan bazıları söyledikleri türkü ve şarkılarla katılırken bazıları okudukları şiirlerde gecenin tadı oldular. Kendi yazdığı şiirleri söyleyen Necip Kahraman’a ilk övgü Yenişehir Gazetesi sahibi yazar, şair Ali Bilgiç’ten geldi. Gecenin kapanışını ise kendi söylediği şiirlerle Ali bilgiç yaptı. Bilgiç, salondan büyük destek ve ilgi gördü.

Yemekte, eğlenceli dakikalar da oldu. Uzun süredir bir araya gelemeyen arkadaşlar yemek bahanesiyle de olsa bir araya geldi, hasret giderdi ve herkes gönlünce eğlendi.

Yemekte konuşan gazetemiz sahibi Hüseyin Şentürk, 6 yıllık süreci anlatırken, zor günlerden geçildiğini, bugün ise daha dirençli oldukların söyledi. “ gazetemiz bu 6 yılda önce kendi ailesini sonra da okur kitlesini oluşturdu” diyen Şentürk, okurlarımızla sadece yıldönümü yemeklerinde görüşmediklerin, onlarla her gün yüz yüze,  göz göze ve fikir alışverişi yaparak yaşadıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gazetemiz 6 yaşında

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.