Gazetemiz ayrıntı 15 yaşında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayrıntı, pandemi şartları nedeniyle ara verdiği yayım hayatına yeniden başladı. 2007 tarihinde kurulan Ayrıntı gazetesi 15 yaşını geride bıraktı. Kendi imkânlarıyla kendi bürosunda renkli olarak basılan ayrıntı gazetesi yenilenmiş yüzü ve 606. sayısıyla yeniden okurlarıyla buluştu.

19 Mart 2007 günü kurulan ayrıntı gazetesi 15. yaş gününü kutladı. Ayrıntı ailesi kuruluş yıldönümünde bir aradaydı. Pasta kesildi, yeni yaşın tazelediği heyecanla, acısı ile tatlısıyla geride kalan yılların muhakeme ve muhasebesi yapıldı.  15 yıl önce başlayan heyecanın hiç azalmadan devam ettiği vurgulanırken, ayrıntı’nın bu süre içinde Yenişehir’in önemli bir arşivi haline geldiği ifade edildi.

Ayrıntı ailesi sadece heyecanlarını konuşmadı o gece. Süreci baştan itibaren yeniden ele aldı. İyi ve aksayan yanlarını görüştü. Geride bırakılan 605 haftayı değerlendirdi. Yapılanların her ne kadar önemli olduğu belirtilse de asıl güç kaynağının ayrıntı okurları olduğu gerçeği bir kez daha vurgulandı. Güzel anıların yanı sıra sıkıntılı haftalar da hatırlanıp konuşuldu.

Ayrıntı’ya gerek yazarak, gerekse okurlarımıza ulaşıncaya kadarki süreçte katkı veren herkese teşekkür edildi. Gecede konuşan Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Şentürk, “ Gazetemizin 15. yılını daha geniş bir sürede değerlendirme fırsatı bulduk. Hoşça vakit geçirdik. Emeği geçenler ile gazeteci dostlarımız oradaydı. Belediye Başkan’ımız Davut Aydın da bizlerle birlikteydi. “Hep birlikte nice yıllara” dileklerimizi, birlikte dillendirdik. İyi yaptıklarımızın yanı sıra eksiklerimizi de tespit ettik. Değişimi ve geliştirmeyi konuştuk” dedi ve ekledi:

Bu akşam, nereden nereye geldiğimize baktık. Sorunlarımızı ve çözüm yöntemlerimizi hatırlayıp değerlendirdik. Kendimizi yalnız hissettiğimiz her dönemde, bizimle birlikte olduklarını gösteren okurlarımızı andık. İşimizi yaparken, kin duymadık, nefret etmedik, küçülmedik. Doğru olanı, doğru bildiğimiz şekilde yaptık. Bu nedenle mutluyuz, bu nedenle huzurluyuz. Geçen yıllara baktığımızda, ilk günden itibaren okurlarımızın desteğini gördük. Bize, önce onlar güvendi.  Önemli olduğumuzu önce onlardan duyduk. Onlar sayesinde, yanlış haber ve yorumlardan uzak durduk.  Öyle bir kuşattılar ki bizi, uyanık kaldık. Öyle bir sahiplendiler ki bizleri, yanlış yapma riskimiz azaldı. Onlar bizi sevdiler, önemli bulup sahip çıktılar. Doğru işler yapmak için verdiğimiz uğraşın arkasında onların desteğini bulduk. 15 yıl sonra bugün,  yeniden başlıyor olmamızın en önemli nedeni yine okurlarımız oldu."

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gazetemiz ayrıntı 15 yaşında
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.