TDP 100. Yıl mahallesinde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri geçen hafta  100.Yıl             Mahallesinde yaptıkları toplantıda, TDP’nin amacını ve misyonunu anlattılar. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Gönültaş da katıldı.    

  

100.Yıl Mah. 100.Yıl İlköğretim Okulu toplantı salonunda yapılan toplantıya, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından gerçekleştirilen toplantıya 100.Yıl Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Toplantıda, ayrıca, Uedaş yetkilisi, Belediyeden bir temsilci, Mahalle Muhtarı,  Okul Müdürü, Okul aile birliği yetkilileri de hazır bulundu.

Toplantıda yapılan sunumda, TDP nedir, amacı ve misyonu nelerdir,  ev ve işyerinde yaşanabilecek hırsızlıklara karşı alınması gereken önlemler, evlerde mevcut olan güvenlik açıkları ve çözümleri hakkında bilgiler verildi. Katılımcılar,  Pazar alışverişi sırasında yaşanabilecek hırsızlıklar konusunda bilgilendirildi. İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Gönültaş, katılımcıları,  telefonda kontör dolandırıcılığı ve diğer dolandırıcılık konularında uyardı.  ”sizi arayarak kendilerini Polis, Asker, Hakim, Cumhuriyet Savcısı gibi sahte unvanla tanıtan şahıslara itibar etmeyin. Hiçbir kamu görevlisi hesap talebi için kimseden para kontör vb. Şeyler istemez varsa suçu zaten gereğini yapar. Bu gibi durumlarda bu kişilere kanmadan derhal 155 Polis İmdat hattını arayın” diyen Gönültaş,  Toplantı sonunda mahalle sakinlerinin çeşitli konulardaki sorunların dinledi, sorularına cevap verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TDP 100. Yıl mahallesinde

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.