Genç Kanatlar Ekibi Proje Modellerini Tanıttılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Kurumu Yenişehir Şube Başkanı Ziya Mançolar, Model Uçak Öğretmeni Tamer Kölek ile öğrencilerden oluşan Genç Kanatlar Ekibi, geçen hafta Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, THK Genç Kanatlar üyeleri Melikşah Ayaz ve Eyüpcan Yazıcı da katıldı. Genç Kanatlar üyelerinin model uçak F3K kategorisi Gençler Klasmanı milli takımına seçildikleri ve Ağustos ayının ilk haftasında Ukrayna’da yapılacak olan yarışmada Türkiye’yi temsil edecekleri açıklandı.

Genç Kanatlar Ekibi ziyarette, 5-6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Bursa’da yapılacak ve ülke genelinde düzenlenecek olan Liseler Arası Tasarla-Yap-Uçur Yarışmasına katılmak üzere tasarlayıp hazırladıkları, Radyo Kontrollü Model Uçak ve Yarışma Modelinin tanıtımını yaptılar.

Ödüllü yarışmaya, Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ile Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına katılacak olan Genç Kanatlar Ekibi, dereceye gireceklerine inanıyor. Yarışmada, 1. Olana 4000, 2. Olana 2500 ve 3. Olana ise 1500 lira ödül verilecek. Yarımşara ayrıca 3 esere mansiyon ödülü verilecek.

Türk Hava Kurumu Yenişehir Şube Başkanı Ziya Mançolar ve Model Uçak Öğretmeni Tamer Kölek çalışmaları hakkında Başkan Çelik’i bilgilendirirken model uçak kurslarının okullarda kesintisiz olarak sürdüğünü hatırlattılar ve ardından ülke genelinde düzenlenecek model uçak yarışmasında desteklerini beklediklerini ifade ettiler.

Başkan Çelik, THK Yenişehir Şube Başkanı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dileyerek, Yenişehir Belediyesi olarak her zaman gereken desteğin verileceğini ifade etti.

THK Genç Kanatlar ekibi Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i ziyaretlerinden sonra toplu halde stadyumda proje modellerini uçurdular.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç Kanatlar Ekibi Proje Modellerini Tanıttılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.