GENÇKÖY Makedonya’dan döndü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de faaliyet gösteren, GENÇKÖY Derneği, ortak olduğu Makedonya- Roma Youth Centre  ( Roma Gençlik Merkezi)’nin hazırladığı YOUTH MOBİLE BOOKS( Gençlik CEO Kitapları) projesine 5 genç ile katıldı. Proje kapsamında 4 genç (2 kız, 2erkek) 15–25 yas ve 1 lider 10- 18 Kasım 2013 tarihinde Makedonya-Kumanova şehrinde bulundu.

 

Katılımcılardan Emre Tetik, Derneğin yapılan uluslararası projelere katılımcı olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve İngilizcenin kişisel gelişimde ne kadar önemli olduğu gördüğünü söyledi.

Katılımcılardan, Burak Değirmencioğlu ise,  “lider olarak katıldığım projede ülkemizi temsil etmenin gururunu paylaştım. Uluslararası projelerde katılmanın en önemli getirisi hiç şüphesiz ki verimli ortaklıklar kurmaktır. GENÇKÖY Derneği ile daha pek çok uluslararası projede yer almak dileğiyle, kendilerine teşekkür ederiz ’’ dedi.

Dernek başkan yardımcı Adil BEKTAŞ, ilçemizde ilk uluslararası dernek olarak kurulan Sivil Toplum Kuruluşumuzun projesine katılan gençlere teşekkür etti ve aktif katılımcı olmak isteyen bütün gençleri derneğe beklediklerini belirtti.

Yapılan açıklamada, yol ücretlerinin % 70, konaklamanın % 100 proje kapsamında karşılandığı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GENÇKÖY Makedonya’dan döndü

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.