“Girişimci Çocuklar Pazarda”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilerin girişimcilik alanında bilgi ve becerilerini artırıp girişimcilik kültürünü erken yaşlardan itibaren oluşturmak ve yaygınlaştırmak üzere çalışmalar devam ediyor. Yenişehir’de Aydoğdubey İlkokulu, Akçeşme İlkokulu ile Yusuf Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri iş birliği içinde ürettikleri ürünleri  “Girişimci Çocuklar Pazarda” etkinliği ile satışa sundu.

Kaymakam Mustafa Güney,  Belediye Başkanı Ercan Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Protokol üyeleri ve Şube müdürleri ile Kurum Amirleri; satışa sunulan stantları ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerle sohbet ettiler. Öğrencileri kutlayarak başarılar dilediler.

Öğrencilerin erken yaşta iş birliği içinde çalışabilmeleri, üretim süreçlerini yaşamaları ve satış anına kadar planlama yapabilmeleri, ekip olarak sorumluluk alabilmelerinin onlara katacakları değerle geleceğe hazır bireyler olmasına büyük katkı sağlayacağı görüşüyle hayata geçirilen “Girişimci Çocuklar Pazarda” etkinliği ilkokul 3 ve 4.  sınıf ile ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Girişimci Çocuklar Pazarda”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.