Hayvan Bakımevi Mayıs Ayında Açılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ekim ayında temeli atılan “Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı” inşaatı sürüyor. Belediye Başkanı Ercan Özel, projenin planlanan takvime uygun ilerlediğini belirtti ve mayıs ayından önce açılacağını söyledi.

Yenişehir Belediyesi’nin sokak hayvanları için hayata geçirdiği vizyon projelerinden biri olan Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek tesis; 3 bin 84 metrekarelik hayvan bakımevi, 7 bin 674 metrekarelik doğal yaşam alanından oluşacak. Proje kapsamında ameliyathane, muayene odası, karantina ve yoğun bakım üniteleri, röntgen ve ultrason cihazları, tekli köpek alanları, anne ve yavru yaşam alanları yer alacak.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Projenin her aşamasını titizlikle takip ettiklerini belirten Başkan Özel, tesisin sadece bir barınak değil, can dostlar için tam donanımlı bir tedavi ve rehabilitasyon merkezi olacağını vurguladı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ercan Özel, projenin planlanan takvime uygun ilerlediğini belirtti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hayvan Bakımevi Mayıs Ayında Açılacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.