Huzurevi 15 Mayıs’ta açılacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Mayıs ayında faaliyete geçecek olan Yenişehir Huzurevi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçemize ilişkin yatırımları değerlendirmek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yenişehir’e gelen Milletvekili Hüseyin Şahin ilk olarak Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve basın mensupları ile bir kahvaltı programında bir araya geldi. Heyet daha sonra Yenişehir Huzurevi’ni ziyaret ederek son hazırlıkları yerinde incelediler.

Milletvekili Hüseyin Şahin Yenişehir Huzurevi’nde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 52 odalı, 88 kişi kapasiteli, bütün sosyal donatılara sahip ve son derece modern bir şekilde yapılan Yenişehir Huzurevi’nin, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımlarıyla, 15 Mayıs 2015 tarihinde açılışının yapılarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Huzurevi Açılış Programı Planlandı

15 Mayıs 2015 günü açılacağı duyurulan Yenişehir Huzurevi ile ilgili Açılış Programı Planlama toplantısı yapıldı. Huzurevinde yapılan incelemelerin ardından tarihi Belediye binasında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, Bursa Vali Yardımcısı Ergün GÜNGÖR, Yenişehir Kaymakam Vekili Hüseyin KARAMEŞE, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şevket BARCA, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Fatih ÖCAL ve Yenişehir Huzurevi Müdürü Saffet YAŞAR katıldı.

Yapılan değerlendirmede, 15 Mayıs 2015 tarihinde faaliyete geçecek olan Yenişehir Huzurevi’nin ihtiyaç sahibi yaşlıların, huzurlu bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmeleri için gerekli tüm imkânların sağlandığı, teknolojik donanımı ve yaşam alanlarıyla bölgenin en iyileri arasında yerini alacağı belirtildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huzurevi 15 Mayıs’ta açılacak

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.