Başkan Cingil, Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin Bayramlaşma Törenine katıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi bayramlaşma töreni, 17 Ekim 2013 Perşembe günü Yenişehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

Bayramlaşma törenine, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Belediye Meclis Üyesi Nevzat Canlı, Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Baştürk, Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Koray Yaşaroğlu, Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Büyükkardeşler, Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi üyelerinin ve ailelerinin Kurban Bayramını tebrik ederken yaptığı konuşmada ” İslam coğrafyasında bayram da bile eziyet gören, kötü günler geçiren kardeşlerimiz var. Bu çok acı bir durum, bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın en yoğun yaşandığı günlerdir. Allah’a şükürler olsun ki burada sizlerle rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçiriyoruz. Ayrıca sizlerle bu yeni mekân olan Engelsiz Yaşam Merkezimizde ilk defa buluşuyoruz. Bundan sonra burası sizin, burada eğitimler, seminerler, kurslar verebilir, toplantılarınızı, sportif faaliyetlerinizi ve çok çeşitli aktivitelerinizi bu mekânda gerçekleştirebilirsiniz. Daha da gelişecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi hepinize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Cingil, Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin Bayramlaşma Törenine katıldı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.