23 Nisan coşkuyla kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Yenişehir’de de törenlerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 95. yılı dolayısıyla Yenişehir’deki ilk tören Atatürk Anıtı önünde düzenlendi.

İlçemizde bulunan çeşitli okullarda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gerçekleştirildi. Koç Ortaokulu tarafından hazırlanan kutlama programına Başkan Süleyman Çelik’in yanı sıra, Yenişehir Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğusu, Yenişehir Emniyet Müdürü Fatih Öcal, Yenişehir Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Koç Ortaokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında öğrenciler tarafından okunan şiirler, dans gösterileri ve yarışmaların ardından Yenişehir Belediyesi Osmanlı Çocuk Mehteri de bir konser verdi. Belediye Halk Oyunları Topluluğu Yıldızlar Grubunun Kastamonu yöresinden sergilediği gösteriden sonra ise programda, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilerek resim sergisinin açılışı yapıldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
23 Nisan coşkuyla kutlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.