İlçe milli Eğitim Sarıkaya’yı ziyaret etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, şube müdürleri ve okul müdürleri ile birlikte,  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Veli Sarıkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Yenişehir’in eğitimiyle ilgili bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, “İlçedeki okul müdürleri arasında sıcak bir diyaloğun bulunduğunu, özellikle kırsal bölgelerde öğrenci davranışlarının istenen düzeylerde olduğunu, yoğun göç alan bir ilçe olmasına rağmen eğitim anlamında büyük sorunlarla karşılaşılmadığını, il müdürlüğüyle birlikte gerçekleştirilen iletişim ve çalışmanın bundan sonra da başarılı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Veli Sarıkaya, gerçekleştirilen ziyaretten ve okul yöneticileriyle tanışmaktan dolayı memnuniyetini belirtti. Sarıkaya, “Milli eğitimin bundan sonraki çalışmalarında bir üslup değişikliğinin söz konusu olabileceğini, bilimsellik ve tecrübenin harmanlandığı bir yöntemi başlatacağız. Daha sade, işlevsel ve faydaya dönük uygulamalara ağırlık vermek istiyoruz. Stratejik planlar yapılırken bölgenin topoğrafyasının, orta ve uzun vadeli nüfus tahminlerinin, okul tipi ve büyüklüğü kadar tüm donatım ve ayrıntılarının da gerçekçi verilerle tasarlanması gerektiğini” belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlçe milli Eğitim Sarıkaya’yı ziyaret etti

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.