İMASKOP’dan YESAN’a Önemli Ziyaret.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Sanayi Sitesi Kooperatifi (İMASKOP) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ayhan ve beraberindeki heyet, Subaşı mahallesinde yapımı devam eden, İlçemizin ve Bölgemizin en önemli projelerinden biri olan S.S. Yesan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret etti.

Konu hakkında görüşlerini belirten İMASKOP Başkanı Özcan Ayhan “İMASKOP olarak Yenişehir Yesan Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ettik. Güzel ve başarılı çalışmalarını inceledik. Kooperatif başkanı Orhan Torun ve ekip arkadaşları ile istişare ettik. Onların tecrübelerinden faydalandık. Ev sahipliğinden dolayı başkan Torun ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.

YESAN Başkanı Orhan Torun İMASKOP heyetinin yaptığı ziyarettin memnuniyet duyduklarını bildirerek “Kooperatif olarak ekibimizle birlikte kısa zamanda çok büyük işler başardık. Yaptığımız çalışmaların Yenişehir İlçe sınırlarını aşıp komşu İl ve İlçelerde ses getirmesinden gurur duyuyoruz. İnşallah en kısa sürede işyerlerini tamamlayıp sahiplerine teslim edeceğiz.” İfadesinde bulundu.

Ziyarette YESAN adına Başkan Orhan Torun’un yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Öztürk, Mesut Durutlar, Ergin Eren ve Ümit Ay da yer aldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İMASKOP’dan YESAN’a Önemli Ziyaret.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.