İngilizce Münazara İlgi Gördü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Balibey Ortaokulu koordinatörlüğünde 04-05 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Ortaokullar ve Liseler Arası İngilizce Münazara Etkinliği büyük ilgi gördü. Kaymakam Sayın Suat Seyitoğlu’nun da izlediği etkinlik çok eğlenceli ve kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

04 Mayıs 2017 Perşembe günü ortaokullar arasında gerçekleştirilen birinci bölümünde :"Sosyal Medya Toplumu Olumlu Etkiler” ile “Sosyal Medya Toplumu Olumsuz Etkiler” konuları öğrenciler tarafından savunuldu. M.İ. Sünnetçioğlu Ortaokulu “Sosyal Medya Toplumu Olumsuz Etkiler” savunmasıyla jüri tarafından 1.seçildi.

05 Mayıs 2017 Cuma günü gerçekleştirilen ikinci bölümde ise “Geçmişte yaşayan insanlar, günümüz insanından daha mutluydular” ile “Günümüz insanı, geçmişte yaşayan insanlardan daha mutludur” konuları öğrenciler tarafından savunuldu. Kıran kırana geçen yarışmanın sonunda Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi “Günümüz insanı, geçmişte yaşayan insanlardan daha mutludur” savunmasıyla jüri tarafından 1. Seçildi.

Etkinlik İlçemizde ilk olması yönünden ayrı bir önem taşıyor. Etkinliğin sonunda değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Suat Seyitoğlu; Bu etkinliğin çok büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, bu tarz etkinliklerin öğrencilerin İngilizce ifade yetenekleri, telaffuz, diyalog gibi konularda gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını ve öğrencilerin yabancı dilin önemini daha da iyi anladıklarını düşündüğünü belirterek, etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik etti.

Yarışmada 1. olan okullara plaket, öğrencilere hediye çeki, katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İngilizce Münazara İlgi Gördü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.