İşyeri Hırsızları Tutuklandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23112015hirsiz
Yenişehir’de üç ayrı işyerinde hırsızlık yapan şahıslar Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 13.11.2015 Cuma günü Yenişehir Ulucami mahallesi İstiklal caddesi üzerinde meydana gelen hırsızlık olayı ve 14.11.2015 Cumartesi günü Çayır mahallesi Garaj caddesi No 16 sayılı yerde meydana gelen işyerinden hırsızlık ve mala zarar verme olayı ve aynı gün Çayır mahallesi Eski Garaj içi sokak No 9 sayılı yerden meydana gelen işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili 2 kişinin yakalanarak mahkemeye çıkarıldığını açıkladı.
Açıklamada, “Yenişehir ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmalar sonucunda her üç olayın şüphelileri olan Ö.A.(1999) ve M.D.(2001) doğumlu Suça Sürüklenen Çocuklar, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırma neticesi yakalanmıştır.Hırsızlık olayı ile ilgili olarak 1 Notebook ve toplam 195 TL para elde edilmiştir. 2 şahıs çıkarıldıkları Adli makamlarca tutuklanarak Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.” Denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşyeri Hırsızları Tutuklandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.