Jandarma 184. Kuruluş Yılını Kutladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Teşkilatı'nın 184. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ersöz ve beraberindeki heyet Kaymakam Rahmi Köse'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Köse, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümünü tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, yayımladığı kuruluş yıldönümü mesajında, vatan savunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 184. yılını gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, "Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren; tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu temel kurumlarımızdan olan Jandarma Teşkilatımız, geçmişten günümüze huzur ve güvenliğimizin en önemli teminatlarından birisi olmuştur" dedi.

Köse mesajında şunları kaydetti: "Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatı'nın 184. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor; bu önemli görevi ifa ederken hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimizi minnetle anıyor; Jandarma Teşkilatı`na görevlerinde başarılar diliyorum."

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma 184. Kuruluş Yılını Kutladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.