Yenişehir Cezaevine 51 Personel

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

cezaevi

Erkek cezaevinden, kadın cezaevine dönüştürülen Yenişehir Kaplı Cezaevine, 51 personel alımı yapılacak. Personellerin 44’ü, bayan infaz koruma memuru olacak.

Ağır Ceza Merkezi olan İnegöl’e de hizmet veren Yenişehir Kapalı Cezaevi, Kadın Kapalı Cezaevine dönüştürüldü. Artık kadınlara hizmet veren cezaevi için personel alımı yapılacak. Alım yapılacak personelin 44’ü bayan infaz koruma memuru, 3’ü şoför, 3’ü sağlık memuru, 1’i de aşçı. Cezaevinde görevlendirilecek 51 personelin alımı Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek. 4 Nisan günü başlayan ve İnegöl Adalet Sarayına yapılan başvurular geçen hafta sona erdi.

Sınava başvuranlar için önemli tarihler ise şu şekilde;

22 Nisan 2016, İnfaz Koruma Memurluğu için sözlü sınava girecek adayların ilanı

28-29 Nisan 2016, İnfaz Koruma Memurluğu için sınava girecek adayların boy ve kilo ölçümleri

2 Mayıs 2016, Ceza İnfaz Kurumu Kâtipliği uygulamalı sınav

4 Mayıs 2016, Şoför kadrosuna başvuranlar için uygulamalı sınav

13 Haziran 2016, tüm kadrolar için sözlü sınav

Sözlü Sınavın Detayları

İnfaz ve Koruma Memuru sınavına başvuran adaylar; KPSS 2014 sınav puanına göre en yüksek puan alanlardan başlayarak ilan edilen pozisyon sayısının 5 katı, (kadın ve erkek adaylar için ayrı ayrı belirlenmek üzere), sağlık memuru, aşçı, kalorifer ve teknisyen kadrolarına başvuracak adaylar; her branş için ayrı ayrı belirlenecek 5 katı, şoför kadrosu için 10 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacak.

Ceza İnfaz Kurumu Kâtibi kadrosu için yapılan başvurularda yine KPSS-2014 puanı esas alınarak, 20 katı aday uygulamalı sınava çağırılacaktır. Uygulamalı sınavda başarılı olanlar arasından doğru kelime sayısı esas alınmak üzere en fazla doğru kelime yazan adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Cezaevine 51 Personel
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.