Belediye borçları da yapılandırılacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Torba Kanunun TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından Yenişehir Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu bulunan vatandaşlara taksitlendirme imkanı sağladı.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Süleyman Çelik yaptığı açıklamada “6552 Sayılı Kanunun 73. Maddesinin 16. Fıkrasının a bendi uyarınca, Belediyemize 30 Nisan 2014 tarihinden önceki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu bulunan vatandaşlarımız Belediyemiz Tahakkuk Servisine gelerek borçlarını taksitlendirebilirler. Torba yasanın borçların yeniden yapılandırılarak taksitlendirilme imkanından vatandaşlarımızın da ivedilikle haberdar edilmesi ve faydalandırılması amacıyla Yenişehir Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

Başkan Süleyman Çelik, 01 Ekim 2014 tarihinde başlayan taksitlendirme ile ilgili başvuru süresinin 01 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini ifade etti. Ayrıca 6-9-12 ve 18 taksit olmak üzere istedikleri taksitlendirme şeklini seçebilecek olan vatandaşlarımızın ödemelerini, 2 ayda bir gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız, vatandaşlarımızı detaylı bilgi almaları için Belediyemizin Tahakkuk Servisine müracaat etmeleri gerektiğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye borçları da yapılandırılacak

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.