Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de geçen hafta başlayan ve aralıksız yağan kar, şehir içi ulaşımı olumsuz etkiledi. Yenişehir Belediye ekiplerinin çabası zaman zaman kısa kaldı. Ekipler, sadece karla mücadele etmediler.   Kanalizasyon çalışmaları nedeniyle delik deşik olan yollar kar yağışından sonra yürünemez hale geldi.

Yenişehir Belediyesine bağlı ekipler ana arterlerde oluşabilecek buzlanmalara karşı kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Özellikle hastane yolu başta olmak üzere, şehir merkezi ve dolmuş güzergahlarındaki yollar ekiplerce kardan temizlenerek ulaşıma açık tutulmaya çalışıldı.

Çalışmalarla ilgili olarak Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik yaptığı açıklamada “ yoğun kar yağışı devam ediyor.  Köy yollarımızı ulaşıma açık tutmak için tüm ekiplerimizle seferber olmuş durumdayız şehir merkezinde kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek adına ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarını sürdürüyorlar. Belediye olarak her tür hava koşuluna karşı ekip ve malzeme olarak hazırız. Özellikle ana yollarda, park halindeki araçlar temizlik çalışmalarını olumsuz yönde etkiliyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet göstermelerini, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini rica ediyoruz” diyerek uyarılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.