YTSO Üyeleri Döndü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Avusturya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti’ni kapsayan yurt dışı gezisi tamamlandı.

Gezinin ilk durağı Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag oldu. Prag’da Hradcany Kale Bölgesi, Loretta Kilisesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl sürdüğü söylenen neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan ST. Vitüs Katedrali, Simyacılar Sokağı, Franz Kafka’nın evi, Charles Köprüsü, eski şehir meydanı, 15. yüzyılda inşa edilen tarihi Astronomik saat kulesi gibi tarihi ve kültürel miraslar ziyaret edildi.

Avusturya’nın başkenti Viyana’da ise panoramik şehir turuyla Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesini kapsayan 2 günlük şehir turunun ardından Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye geçildi.

Budapeşte’deki turda önce Estergon Katedrali ve Osmanlı’dan kalan kalenin kalıntıları ziyaret edildi. Ardından bir ortaçağ kalesi ve aynı zamanda av şatosu olan ihtişamlı Visegrad’ı ziyaret eden YTSO üyeleri panoramik olarak Visegrad kalesini izledi. 5 gün süren gezinin ardından üyeler İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurda giriş yaptı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO Üyeleri Döndü

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.