“Öğrencilerimiz Yaşlıların Gönlünde” Projesi Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Öğrencilerimiz Yaşlıların Gönlünde” projesi başlatıldı.        Yenişehir Kaymakamlığı tarafından ilçemiz merkez ve köylerde yaşayan 70 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşlara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 1333 yaşlı vatandaş tespit edilip yaşlılarımızın yaş grubu, sağlık durumları, sosyo-ekonomik vb. durumları incelendi.     

“Öğrencilerimiz Yaşlıların Gönlünde” projesi ile; 80 ile 95 yaş üzeri ilçemiz merkez ve köylerinde yaşayan, ekonomik-sosyal yaşam standartları değerlendirilerek belirlenen yaşlılarımızın öğrenciler ile birlikte zaman geçirmelerini sağlayarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, yardımlaşma-dayanışma duygusunu yaygınlaştırılmak ve yaşlılarımızın sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçlarını gidermek amaçlanıyor.

Yenişehir Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenli aralıklarla yapılan ziyaretler kapsamında;  yaşlılarımızın ihtiyaç, istek, sorun ve memnuniyet durumlarına yönelik analizler doğrultusunda, sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Öğrencilerimiz Yaşlıların Gönlünde” Projesi Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.