Karasinek Ve Sivrisinek Mücadelesi Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_8867 (Custom)

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çevre Sağlığı İlaçlama Birimi tarafından karasinek ve sivrisinek ilaçlama çalışması başlatıldı.

İlçemizde yaz sezonunun başlamasıyla karasinek ve sivrisinek ilaçlama çalışmalarının başladığını ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Barbaros Cihangir’den ilaçlama periyodu ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Barbaros Cihangir, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilçemizde sivrisinek üreme alanlarından tespit edilen 2500 noktanın 18 günlük periyotlar halinde, karasinek üreme alanlarından ise tespit edilen 2000 noktanın 7 günlük periyotlar halinde ilaçlanacağını söyledi. Toplamda 12 personel ve 5 adet hizmet aracı ile 24 saat kesintisiz çevre sağlığı ilaçlamasının yapılacağını ifade ettiği konuşmasında Barbaros Cihangir, ayrıca ilçemizdeki tüm yeşil alanların 16 günlük periyotlar halinde sıcak sisleme yöntemiyle ilaçlanacağını bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karasinek Ve Sivrisinek Mücadelesi Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.