Kariyer Günleri Programı Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

karyer1

Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrenci başarılarını artırmak ve meslek seçimlerinde rehberlik etmek amacıyla uyguladığı “Mesleğimi Seçiyorum” projesi kapsamında ilçemizdeki başarılı işadamlarından Torunlar Kasa İşletme sahibi ve Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan TORUN ve Özen İş Tarım Aletleri İşletme sahibi Ahmet ERDEM’ i öğrencilerle buluşturdu.

Geçen hafta Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hacı-Asiye İsmet Orhan öğrenci yurdunda gerçekleştirilen etkinlikte işadamı Orhan TORUN ve Ahmet ERDEM Metal Teknolojisi Alanı öğrencileriyle tecrübelerini paylaşarak, alanının işletme piyasasındaki yerini, önemini, mezun olduklarındaki çalışma alanlarını anlattılar.

Ayrıca işletmelerinin bugünlere gelinceye kadar hangi aşamalardan geçtiğini de öğrencilere aktaran konuklar, kalifiye eleman ihtiyacının çok fazla olduğunu da vurgulayarak Metal Teknolojisi alanının önemini anlattılar.

Okul Müdür Başyardımcısı Gülfidan Azaklı’nın moderatörlüğünü yaptığı programda öğrenciler de konuklara sorular sorarak mesleğin görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler edinip Metal Teknolojisi alanından mezun olduklarındaki geleceklerini görme ve planlama fırsatını buldular.

 

04012016karyer2

 Metal Teknolojisi Alan öğretmenlerinin de katkılarıyla gerçekleşen etkinliğin bitiminde programa katılan İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Muhammet Asil ve Okul Müdürü Mesut Demiray tarafından Orhan Torun ve Ahmet Erdem’ e günün anısına teşekkür plaket verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kariyer Günleri Programı Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.