Köfteci Yusuf Öğrencilerle Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2912yusuf1

Köfteci Yusuf’un kurucusu Yusuf Akkaş, “1 okul 1 konuk” projesi kapsamında ilhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne konuk oldu. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı. Yusuf Akkaş, öğrencilere verdiği seminerde başarısının sırrını, başarılı olmak için kendi çizdiği yolu ve deneyimlerini paylaştı.

 ‘Müşterilerimize bir şubede sunduğumuz kaliteli hizmeti ve yakaladığımız müşteri potansiyelini binlerce şubede de sunabileceğimiz inancındayız’ sözlerini ifade eden AKKAŞ, başarılı olmak için ilk koşulun yapacağın şeye inanmak olduğunu belirtti. ‘Bizde her çalışan kişi aslında bir Köfteci Yusuf’tur.’ diyerek de elemanlarına verdiği önemi ve takım ruhunu iş hayatında etkili şekilde kullanabildiğini ifade etti.

 

2912yusuf

Akkaş, çalışma kültürünü yaydığımızda çok zor gibi gözüken şeylerin aslında çok kolay olduğunu, başarılı olmanın aslında zor olmadığını ifade ederken sonuçta yaptıkları işin atomu parçalamak olmadığını söyledi.

Konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Akkaş,  Büyük hedefler koyun. Hayallerin geniş tutun, hayatın size verdiği küçük fırsatları değerlendirin ve azimle çalışın. Bir şekilde başarılı olacaksınız.

 

Akkaş, Öğrencilerin sorularını yanıtlarken, yaptıkları işin göz önünde yapılan bir iş olduğunu bu yüzden avantajları ve dezavantajları bulunduğunu anlattı ve kendisinin şanslı olduğunu belirtirken “geri dönüp baktığımda rüzgarı hep arkamdan estiğini söyleyebilirim” dedi.

Kişinin kendine güveninin olmasının ve bu güveni kaybetmemesinin çok önemli olduğunu belirten Akkaş, öğrencilere “pes etmeyin, korkmayın, korkunun tek getirisi pişmanlık ve mutsuzluktur” dedi.

Başarıya ulaşmanın yavaş ve ağır adamlarla ilerlemek olduğunu hiçbir şeyin kolay elde edilemediğini sabır ve emeğin önemi üzerinde değinen Akkaş, son olarak öğrencilere, “ “dürüst olun… Cesaretli olun demeyeceğim… Dürüst olabildiğinizde zaten cesursunuzdur, zaten zekisinizdir. Kurnaz olmak aslında aptallıktır. Zengin olmanın kurnazlıkla ilgisi yoktur.” Cümleleriyle veda etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köfteci Yusuf Öğrencilerle Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.