Köpek Öldüreceğim Derken…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi köpek imha timi yeniden sokaklarda ve işbaşında. Önceki dönemlerde gece yapılan imha işi artık gündüz gözüyle yapılmaya başlandı. Tim’in görev aşkı geçen hafta bir gencin hayatına mal olabilirdi. Gündüz saatlerinde Bilecik yolu üzerinde köpek peşine takılan Tim’in attığı iğneler bu kez yolunu şaşırdı ve işyerinde çalışan gence, Muhittin Kaynar’a saplandı. Neye uğradığını şaşıran genç, aynı anda yere yığıldı.

Olay sonrasında bölgede bulunan veteriner hekim, “bir şey olmaz, üç saat sonra kendine gelir” dese de öyle olmadı. Önce Yenişehir hastanesine getirilen Kaynar, sonrasında Bursa’ya kaldırıldı ve 24 saat ayıltılamadı.

Tim’in mazereti de vardı. İğne köpek için atılmıştı ama “iğne sekti ”dediler. İğnenin sekebileceğini nereden çıkarmışlardı bilinmez ama onların bu yaklaşımı, akıllara sekme özelliği olan bir başka aletle, silah ile karıştırdıklarını getirdi. Yapılan değerlendirmelerde, “gündüz bayıltıyorlar, gece öldürüyorlar mı?” Sorusu soruldu.

Kendilerini evcil hayvanlarla mücadeleye adamış bu Tim’in bireylerinde biraz hayvan sevgisi olsaydı, evcil hayvanlarla mücadeleyi böyle anlamazlardı. Tabi kendilerine verilmiş kesin bir imha emri yoksa.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpek Öldüreceğim Derken…

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.