Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jonklör ve sihirbaz gösterileri çocukları büyüledi

Yenişehir Belediyesi düzenlediği Ramazan Şenlikleri programı içinde yer alan jonklör ve sihirbaz gösteriminde çocuklar sahnenin önünden ayrılmadı.

Ramazan şenlikleri kapsamında sahne alan jonklör ve sihirbaz birbirinden güzel sihirli oyunlar ile izleyenleri adeta büyüledi. Ramazan ayında geceleri ilçe insanının hoşça vakit geçirmesine yönelik düzenlenen eğlence programı dâhilinde yer alan illüzyon gösterisinde çocuklar düzenlenen oyunları büyük hayranlık içinde takip etti. Zaman zaman yardımcı oyuncu olarak sahneye çıkan çocuklar oynanan oyunda bizzat rol aldı. Çocukların yanı sıra büyüklerin de dikkatini çeken illüzyon gösterisinde profesyonelce hazırlanmış farklı oyunlar sergilendi.

Anneler Halk Oyunları Topluluğu Ramazan Sahnesinde

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk oyunları Topluluğu, Ramazan sahnemize konuk oldu. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan Anneler Halk oyunları Topluluğu üyeleri, şiirler, türküler, danslar, ritim gösterileri ve kısa skeçler ile Vatandaşlarımıza neşeli anlar yaşattılar. Anneler Halk Oyunları Topluluğunun gösterilerini izleyen Başkan Vekili Hüseyin Şen, Eskişehir’den gelen misafirlerimize gösterilerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Şen yaptığı konuşmada “Kadınların kültürel hayata katkısını bir kez daha gözler önüne seriyorlar, inşallah bu güzellikler tüm kadınlarımıza örnek olur.” dedi.

Misafirlerimizi program sonrası Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in eşi Gülşen Çelik ağırladı. Yenişehir’i ve Yenişehir insanını çok sevdiklerini söyleyen gurup üyeleri, her zaman Yenişehir’de bulunmaktan gurur duyacaklarını söyleyerek ilçemizden ayrıldılar.

BKM Oyuncuları Yoğun İlgi Gördü

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan Etkinlikleri’ programının bir diğerinde Bursa Kültür Merkezi Tiyatro Grubu sahne aldı. Sahnelenen skeçler, tiyatro oyunları ve fasıl gurubu ilgiyle izlendi. Gösteriye oyunlarla eşlik eden çocuklar ve büyükler doyasıya eğlendiler. Arkadaşlık, yalan söylememe, başkasına ait bir şeyi almama, aile sıcaklığı ve sevgisi, okumanın ve okulun değeri ve büyüklerin sözünü dinlemenin yararları gibi birçok değerin işlendiği ve aktarıldığı müzikli, eğlenceli çocuk oyunları anne ve babaların da büyük ilgisini çekti

Mavi Düş Yadırgandı

Yenişehir Belediyesi tarafından Derviş Eroğlu bulvarında kurulan sahnede düzenlenen Ramazan etkinliklerinde, geçen hafta Yenişehirli gençlerden oluşan Grup Mavi Düş de sahne aldı. Sevilen müzik grubunun konsere AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullandığı {DOMBIRA} adlı şarkıyla başlayıp onunla bitirmesi yadırgandı.

Grup, burada sahne almaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Belediye Meclis üyeleri tarafından tebrik edildi.

Çocuk Mehteri Ve Roman İlahi Gurubundan Konser

Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bir diğer etkin de Yenişehir Belediyesi Çocuk Mehteri bir konser ile Yenişehir Romanlar Derneği Roman Orkestrasının konserleri oldu. Her iki etkinlik de Yenişehirlilerden ilgi gördü.

Romanlar derneği Roman orkestrası Türk Tasavvuf Musikisi eserlerini seslendirirken Solist Aşkın Abiş ‘in okuduğu ilahiler ilgiyle izlendi. Konserin sonunda Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Adnan Kamıl sanatçıları tebrik ettiler.

Fatih Kısaparmak’a yoğun ilgi

Ramazan etkinliklerinin geçen haftaki son programı Fatih Kısaparmak’ın konseri oldu. Kısaparmak hayranları, Derviş Eroğlu Bulvarı’ndaki konser alanını tıka basa doldurdu. Sevilen türküleri ile izleyenler neşeli saatler geçirdikleri konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Fatih Kısaparmak’ı Belediye’de karşılayan ve ağırlayan Başkan Çelik, Kısaparmak ile makamında bir süre sohbet etti. Çelik, konser alanında yaptığı konuşmada da Kısaparmak’a hoş geldiniz dedi ve Yenişehirli izleyicilere, sizler her şeyin en güzeline layıksınız, biz de bunun için çaba sarf ediyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.