Köpekler Koyunlara Saldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Akbıyık Köyü’nde tel örgünün altından hayvan ağılına tel örgülerin altından toprağı kazarak giren 4 başıboş köpek 11 koyunu yaraladı. Bölgede köpek sayısının giderek arttığına işaret eden Muhtar Çakır, gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Köyün kıyısındaki Halil Arıcı’ya ait hayvan ağılına giren köpeklerin 11 koyunu yaraladığını belirten Köy Muhtarı Mehmet Çakır, durumu Jandarma, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Belediyeye bildirdiklerini söyledi. Muhtar Çakır, köyün güneyindeki bölgede bulunan bir besihane ile köy arasındaki hat üzerinde çok sayıda başıboş köpek olduğunu vurgulayıp önlem alınmasını istedi.

Köy kıyısındaki hayvan ağılının sahibinin tarla sürmeye gitmesinin ardından köpeklerin saldırısının gerçekleştiğini ifade eden Muhtar Çakır, “Yakınlardaki bir evde oturan yaşlı bir kadın köpekleri görmüş. Köpekler ağılı çevreleyen tel örgülerin altından toprağı kazarak geçmişler. Yaşlı kadının durumu bildirmesi üzerine ağıla gidilince 11 koyunun köpekler tarafından yaralanmış olduğu görüldü. Yetkililere konuyu bildirdik” diye konuştu.

Yaralı koyunlara gerekli sağlık müdahalesinin yapıldığını anlatan Muhtar Çakır, “Kasap almaz bu koyunları. Kesip yenmez de. Köyümüzde ilk kez böyle bir şey yaşandı. Köpekler aç kalmış anlaşılan. Yarın öbür gün fırsatını bulsun insanlara da saldırırlar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpekler Koyunlara Saldırdı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.