Kristal-İş’te burun farkıyla Ali Şıracı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kristal-İş sendikası Bursa Şubesi’nin önümüzdeki dönemde yapılacak olan genel kurulunda oy kullanacak delegeleri belirlendi. Geçen hafta, Anadolu Cam ve Trakya Cam’da yapılan ön seçime kristal-İş sendikası genel merkez yöneticilerinden Bilal Bildik, Fevzi Güler, Mehmet Boğa ve İbrahim Öz katıldı.

Üç liste halinde yapılan seçimlerin galibi, Anadolu Cam’da halen Şube Başkanı olarak görev yapan Ali Şıracı kazanırken, Trakya  Cam’da yarışı Tolga Işık kazandı. Anadolu Cam’da seçime katılan Ali Şıracı ekibi, kullanılan 570 oyun 214’ünü alarak yarışı birinci bitirirken 65 delegenin kendi listesinden seçilmesini sağlayarak başkanlık yarışında avantajlı duruma geçti. Seçimde, Tamer Balcı ekibi 210 ve Şenol Barış’ın ekibi de 131 oy aldı.

Trakya Çam’da seçimin galibi Tolga Tuzla’nın ekibi oldu. Tolga Tuzla’nın ekibi131 oy aldı ve 35 delegenin kendi listesinden seçilmesini sağladı. Aynı yerde delege seçimlerine katılan Selçuk Barış ekibi 111 oy alırken Bayram topçu ekibi 70 oy aldı.

Anadolu Cam ve Trakya Cam’da seçilen toplam 100 delege önümüzdeki dönemde yapılacak Kristal-İş Bursa şubesinin genel kurulunda oy kullanacak. Delege seçimlerinden başarıyla çıkan Ali Şıracı’nın Başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Delege seçimleri sonrasında konuşan “Ali Şıracı, gösterilen ilgi için teşekkür etti ve Bu seçimlerde eksiklerimizi de gördük. Önümüzdeki dönemde bunların giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Seçim sonrasında ekip halinde İznik yolu üzerindeki belediye tesislerinde çay içip sohbet eden Ali Şıracı ve ekibi gazetemiz için kameramıza poz verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kristal-İş’te burun farkıyla Ali Şıracı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.