Uğurkent Sitesi sakinleri çözüm arıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uğurkent sitesi sakinleri, İznik Caddesinden kolay ve güvenli bir geçiş için çözüm arıyor. Site sakinleri, topladıkları yüzlerce imzayı Site yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Şentürk’e ulaştırarak gereğinin yapılmasını istediler.

Konuyla ilgili bilgi veren Şentürk, “Site sakinlerimizin bu haklı taleplerini Yenişehir Belediye Başkanlığı’na bir dilekçeyle ilettik. Ayracı Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ile görüştük. Kendisi, konunun gündemlerinde olduğunu ve bu hafta içinde karayolları yetkilileri ile birlikte yerinde bir inceleme yapılacağını ve bir çözüm üretileceğini söyledi.” Dedi ve söz konusu yerde alt geçit, üst geçit veya ışıklı geçiş gibi seçeneklerin,  mevcut sorunun çözümünde etkili olacağını söyledi.

Gerek yetişkinler gerekse çocuklarının can güvenliğinden endişe duyduklarını belirten site sakinleri, ölümle sonuçlanacak bir kaza oluşmadan tedbir alınmasını istediler. Akçeşme İlkokulu, Toki Orhangazi Ora okulu ve Yenişehir Ana Okulu’na giden yüzlerce öğrencinin, kolayca karşıya geçebileceği bir tedbirin mutlaka ve acilen alınması gerektiği belirten site sakinleri, en kısa sürede hangi tedbir daha kolay alınacaksa yeni öğretim yılına başlanmadan önce gerçekleştirilmesi gerektiğini söylediler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uğurkent Sitesi sakinleri çözüm arıyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.