MHP Adayı Topçu Gazetemizi Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Tevfik Topçu, İlçe başkanı Nihat Doğan, Meclis üyeleri Ercan Özel ve Ömer Ordu gazetemizi ziyaret ettiler.

Gün boyunca Yenişehir’de esnaf ve çiftçilerle buluşup sıkıntılarını dinlediklerini belirten Tevfik Topçu, “Güne, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı sebebiyle Yenişehir Atatürk Anıtına çelenk koyarak başladık.  Bu gece de Selimiye, Kavaklı ve Toprakocak köylerini ziyaret edip sıkıntılarını dinleyeceğiz. Yoğun bir çalışma programımız, tatlı bir yorgunluğumuz var ama sizlerle de bir çay içimi bir araya gelmek istedik.” Dedi.

Gazetemizin sahibi ve sorumlu müdürü Hüseyin Şentürk tarafından karşılanan MHP heyeti,  Vatandaşın 13 yıllık AK Parti iktidarından beklediği karşılığı bulamadığını, bundan daha da önemlisi gelecek adına duydukları endişelerini yüksek sesle ifade ederek kendileriyle paylaştıklarını ifade ettiler.

MHP Bursa milletvekili adayı Topçu, Vatandaşın bu tavrının umut verici olduğu ve Temennilerinin ve çabalarının 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ülkenin bu kötü gidişatına dur denmesi olduğunu söyledi ve  “Kanaatimiz o ki gelinen noktada içinde bulunduğumuz şartlar dikkate alındığında demokratik yolla, millet iradesiyle iktidar tasfiye olmazsa ne yazık ki ülke tasfiye olacak.” Şeklinde yaptığı değerlendirme sonrasında herkesin bu gerçeğin farkında olduğundan emin olmak istediklerini ve gece gündüz kesintisiz bir çalışma sürdürdüklerini ifade etti.

Sohbet sırasında konuşan gazetemiz sahibi Hüseyin Şentürk ise yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yapılan işin zor olduğunu ama bu zorluğun en önemli nedeninin de yine siyasi partilerden kaynaklandığını belirtti ve seçim çalışmalarının seçim dönemlerine sıkıştırıldığını söyledi. Kolay gelsin dileklerinde bulunan Şentürk, “siyasi partilerimiz kendilerini seçim dönemlerinin dışında, daha geniş zamanlarda anlatabilmeli” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Adayı Topçu Gazetemizi Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.