Köprühisar Atatürk’ten Yılsonu Şovu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köprühisar Atatürk İlk ve Ortaokulu, yeniden düzenlenen okul bahçesinde hazırladığı etkinlik programı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Zekai Dündar, ilçe milli eğitim müdürü Musa Ayaz ile şube müdürlerinin yanı sıra köy halkı ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 

Öğrenci velilerinin çabasıyla hazırlanan kermes büyük ilgi görürken öğrencilerin derslerinde hazırladıkları projelerinden oluşan stantlar gerek veliler gerekse misafirlerden büyük beğeni topladı. Etkinlik programını zevkle izleyen misafirler, öğrencilerle birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca velilerin özverili çalışmalarıyla hazırlanan yiyecekler ikram edildi.

 Etkinlik kapsamında aynı günün akşamında yapılan yılsonu gecesinde hem öğrenciler, hem de öğretmen ve veliler bir yılın yorgunluğunu attılar. Hacivat ve karagöz gösterisi, halk oyunları ekibi, yine öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ile gitar dinletisi hem izleyenlerin, hem de tüm öğrencilerin güzel vakit geçirdiği saatler oldu. Gecenin sonunda tüm öğretmenlerin çabası ile hazırlanan tanıtım klibi büyük bir heyecan, gurur ve mutlulukla izlendi.

Gece sonunda konuşan Okul Müdürü Gazi Yıldırım Ramazan Tol ve Okul Müdür Yardımcısı Erdoğan Parlak, katkılarından dolayı tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köprühisar Atatürk’ten Yılsonu Şovu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.