MHP İlçe Başkanı Doğan: Kadınlarımıza gereken değer verildiğinde Türkiye’mizin önünde hiçbir engel kalmayacağından eminiz.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Yenişehir İlçe teşkilatı, kadın kolları tarafından düzenlenen yemekli toplantıda bir ardaya geldi. Yemekte konuşan İlçe Başkanı Nihat Doğan, hem kadın kollarına hem de katılımcılara teşekkür etti. Doğan’ın konuşması şöyle:

Değerli Hanımefendiler; kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz.

Türk Kadınının geçmişimizde ortaya koyduğu yüksek sadakat, cesaret ve ahlak timsali olmuş birçok abide kadın şahsiyetleri içimizden çıkardığı görülmektedir. Gevher Nesibeler, Nene Hatunlar, Kara Fatmalar gibi birçoğunu da bu vesile ile rahmetle anıyorum. Kadınlarımıza gereken değer verildiğinde Türkiye’mizin önünde hiçbir engel kalmayacağından eminiz. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur.

Son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir.

Dün olduğu gibi yarında yaşamın her alanında saygın yeriniz de kalacaksınız. Bu temenniler ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyor, ahrete göç etmiş büyük ruhlu ve büyük duygulu başta Türk kadınlarımızı şükranla ve minnetle anıyoruz. Hatıraları hizmetleri önünde saygıyla eğiliyor, Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum.

MHP Kadın kolları Başkanı Özlem Kaya: 2015 in Türkiye’sinde Bizler Yenişehir’de hala neleri konuşuyoruz?

Toplantıda konuşan bir diğer isim ise Yenişehir MHP kadın kolları başkanı Özlem kaya oldu. Kaya konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı. Kaya’ın Yenişehir’e indirgeyerek sürdürdüğü konuşması şöyle:

Osmanlı’nın ilk başkenti sözde Bursa’nın parlayan yıldızı, ilgi odağı, tarih ve tarım kenti Yenişehir’imizde, acaba bizler hak ettiğimiz yerde miyiz söyler misiniz? 2015 in Türkiye’sinde Bizler Yenişehir’de hala neleri konuşuyoruz?.. Farkında mısınız?

Akşam hava karardıktan sonra sokağa çıkamadığımızdan, sokakların her şekliyle ne kadar kirlenmiş ve güvensiz olduğunu konuşuyoruz.

Bir-kaç dostumuzla bir araya gelip ailecek yemek yiyebilmek, gezebilmek için kaç kilometre uzağa gitmemiz gerektiğini konuşuyoruz.

Hepimizin kalbinde hayvan sevgisi olmasına rağmen sokaklardaki ilgisiz ve kontrolsüz hayvanlardan ne kadar da tedirgin olduğumuzu konuşuyoruz.

Yapılmayan bozuk yolların, düzenli toplanmayan çöplerin etrafa yaydığı pisliği konuşuyoruz.

Hâlâ güzel bir mesire yerimizin olmadığını, küçükte olsa bayanların spor yapacağı bir alanın bile olmadığını konuşuyoruz.

İlgiye muhtaç yaşlılarımızın her geçen gün yalnızlığa mahkum edildiğini konuşuyoruz.

Çeşmelerden akan suyun içilemediğini, meyve sebze dahi yıkayamadığımızı, çocuklarımızı yıkarken bile endişe duyduğumuzu konuşuyoruz.

Günlerde, düğünlerde, kınalarda, Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı hala bizlere mikroplu su içireceklerdi diye konuşuyoruz.

Eşlerimizin, çocuklarımızın akşam eve geldiklerinde ilçemiz ile ilgili ne kadar üzgün olduklarını, olumsuz ve ümitsiz olduklarını konuşuyoruz.

…ve dahası Yenişehir gibi bir yerde hâlâ çocuklarımız için iş arıyoruz. Geçim derdini konuşuyor, Çaresizliği seslendiriyoruz, çaresizliğe hapsoluyoruz.

Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur.

Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hunharca kıyılan kadınların, genç kızların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır.

Kadınlara uzanan kirli ve kanlı ellerin kırılıp atılması ve katillere hak ettikleri cezaların verilmesi için vakit geçirilmeksizin ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

Son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir.

MHP Kadın Kolları olarak; kadınlarımızın aklına, bilgisine, asaletine, çalışkanlığına, ferasetine ve gücüne olan inancımızla, Cennet annelerin ayakları altındadır sözünün muhatabı olan siz değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir Kadın Kolları olarak kutluyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP İlçe Başkanı Doğan: Kadınlarımıza gereken değer verildiğinde Türkiye’mizin önünde hiçbir engel kalmayacağından eminiz.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.