Muhtar Zengin’in Paylaşımına CHP’den Sert tepki

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20160628_155440-3

Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çelebi Mahallesi Muhtarı Enver Zengin’in, CHP Lideri Kılaçdaroğlu ile ilgili hazırlanmış hakaret içerikli videoyu paylaşmasına tepki gösterdi. Paylaşımın kendilerinde ve tüm CHP tabanında büyük tepkiye neden olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Sert, konunun yasal boyutlarının araştırıldığını söyledi.

“Enver Zengin, söz konusu videoyu kendine ait Facebook sayfasında paylaşmakla Genel Başkanımıza “şerefsiz” diyerek hakaret eden muhtarın ifadelerine katıldığını, benimsediği açıkça ilan etmiştir. Kendisi sıradan bir AKP’li gibi davranmaktan çekinmemekte, gerek mahalle muhtarlığı gerekse dernek başkanlığı görevlerini unutmuş görünmektedir. Bu durum, hem parti tabanımızda hem de muhtarlık yaptığı mahallede kendisine oy veren vatandaşın tepkisine neden olmuştur. Görev yaptığı alanlar siyaset alanları değildir. Siyaset yapmak istiyorsa hem muhtarlığı hem de dernek başkanlığı görevlerini bırakmalıdır. Zengin, tarafsız olmanın şart olduğu bu görev yerlerinde siyaset yapmakla kalmamış, işi Genel Başkanımıza hakaret etme noktasına kadar taşımıştır. Herkes bilir ki facebook sayfalarında yer alan paylaşımlar içeriğe göre değerlendirilir. Beğenilen ve paylaşılan sayfalar, aynı düşüncede olmanın kanıtı olarak düşünülür.” Diyen CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, Zengin’in özür dilemesini beklediklerini söyledi.

zengin-1

Konunun yasal boyutuyla ilgili avukatların hazırlık içinde olduklarını anlatan Sert, tepkilerinin süreceğini ve hem idari hem de adli açıdan yasal süreç başlatacaklarını söyledi.

1

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muhtar Zengin’in Paylaşımına CHP’den Sert tepki
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.