Muhtarlar Derneği’nde görev değişimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Muhtarlar Derneği seçimleri Şehit Ömer Halisdemir kongre kültür merkezinde yapıldı. Seçimlerde 42 oy alan Enver Zengin başkanlığa seçildi.

Seçimlere Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Siyasi parti ilçe başkanları muhtarlar ve sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri katıldı.

Yenişehir Muhtarlar Derneği seçimlerinde iki aday başkanlık için yarıştı. Seçimlerde 70 muhtar oy kullanırken mevcut dernek Başkanı Orhan Yıldız 28. Enver Zengin 42 oy aldı.

Muhtarların desteği ile Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Enver Zengin," Daha önce bu görevi sizlerin de bildiği gibi 5 yıl kadar yaptım, 3 yıl ara verdim ve bu aradan sonra muhtar arkadaşlarımın da arzusu ve istekleri üzerine yeniden aday olarak çıktım. Sağ olsunlar beni kırmadılar ve adaylığı kazandım, oy veren vermeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, genel kurul seçim sonuçlarından sonra yaptığı açıklamada "Yenişehir Muhtarlar Derneği’nin Olağan Kongresi Kongre sonucunda başkanlığa seçilen Enver Zengin ve Yönetimini tebrik ediyor, bugüne kadar özverili çalışmaları için Orhan Yıldız’a ve Yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Devletimizin gören gözü, işiten kulağı kıymetli muhtarlarımız ile birlikte; ilçemize, mahallelerimize ve hemşerilerimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muhtarlar Derneği’nde görev değişimi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.