Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Köy ve Mahalle Muhtarlarına yönelik olarak gerçekleştirilen Hizmet İçi Eğitim toplantısı geçen hafta Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde yapıldı. Kaymakam Rahmi Köse’nin Başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç ve İlçe Nüfus Müdürü Canan Dolgun Yıldız tarafından verilen hizmet içi eğitimde, muhtarlık müessesi ve organları, muhtarların görev yetkileri ve sorumlulukları, muhtar bilgi sistemi, mekânsal adres kayıt sistemi, şüpheli adres bildirimi ve metruk yapı bildirim modülleri konularında bilgi verildi.

Muhtarların,  kamu hizmetlerini daha etkin, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde sunabilmeleri, sorunları en kısa sürede yetkili makamlara ileterek koordinasyon içerisinde olabilmeleri ve muhtarlık müessesesi ile görev, yetki ve sorumluluklarını daha kapsamlı bir şekilde kavrayabilmeleri amacıyla yapılan toplantıda,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM) tarafından da bağımlılıkla mücadele konusunda sunum yapıldı.

Eğitimin akabinde Kaymakam Rahmi Köse Başkanlığında; Belediye Başkanı Davut Aydın, ilgili daire amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile 2023 Ocak ayı "Muhtarlar Toplantısı" gerçekleştirildi.  Toplantıda, 71 mahalle muhtarı talep ve beklentilerini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Verildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.