“Oğlum Bak Git” Kahkahaya Boğdu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Atatürkçü Düşünce Derneği’nin davetlisi olarak ilçemize gelen “Oğlum Bak Git” adlı tiyatro geçen hafta Koç Ortaokulu konferans salonunda sergilendi. Çok sayıda tiyatro sever Yenişehirli oyunu kahkahalarla izledi.

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Bizimkiler’de “Cemil” karakteri ile ünlenen tiyatrocu Uğurtan Sayıner’in yazıp, yönetmenliğini yaptığı “Oğlum Bak Git” isimli tiyatro oyununu “Tiyatro Replik” ekibi oyuncuları sahneledi.

Yenişehirli tiyatro severlerin ilgiyle izlediği oyun Yaklaşık 2 saat sürdü ve oyunda karşılama skeci, oğlum bak git, Karadenizli öğrenciler, izdivaç, 1 kıza 2 talip, babadan babaya, ihtiyaroviç ve avukat skeçlerinde, günlük hayatımızda yaşanan olaylar mizansen yönüyle anlatıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesi Başkanı Hüseyin Şentürk, oyun sonrasında tiyatro ekibine teşekkür edip çiçek verdi. Şentürk, yaptığı kısa konuşmada, “ Yenişehir’de derneğimizin katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Katılım konusunda istedikleri seviyeye ulaşılamadığını söyleyen Şentürk,  “anlaşılan o ki bu konuda derneğimizin çabaları yetmiyor. Ben bu gece burada bulunan herkesten, bu tür kültür-sanat etkinliklerinde bizlere yardımcı olmalarını istiyorum. Gönül isterdi ki İzmir’den ilçemize gelen bu değerli ekibi, bu oyunu Yenişehir’de çok sayıda kişiye ulaştırılabilsin. Salonumuz dolup taşsın, hatta birkaç seans yapılabilsin.” Dedi ve dernek olarak bu konudaki çabalarının devam edeceğini tekrarladı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Oğlum Bak Git” Kahkahaya Boğdu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.