Yenişehir MHP’de Yeni Yönetim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13382175_661463527339213_674899512_n

Yenişehir’de bir süre önce istifa eden MHP Yenişehir İlçe Teşkilatına, Celal Çekil Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu atandı. Yeni yönetim kurulunda Vedat Aşık Başkan Yardımcısı, Necdet Aydın Sekreter, Mehmet Kata Muhasip üye olarak görev yapacak. Toplam 23 kişiden oluşan yönetim kurulunda şu isimlerden oluştu.

Abdullah Dalhan, Ali İkikardeşler, Erhan Yüksel, Ahmet Özcan, Arif Eren, Ali Ülgen, Levent Turan, Orhan Yıldız, Ali Kemal Ersoy, Bahri Bayrak, Abdulsamet Yenilen, Abdullah Çağlar, Sedat Ferah, Halit Tuğul, Ümit Yiğit, Tahir Belikırıkoğlu, İbrahim Dalkıran, Sefer Kılınç ve İbrahim Ceylan

MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı ilk protokol ziyaretini Kaymakam Rahmi Köse’ye yaptı. Ziyarete İlçe Başkanı Celal Çekil, Başkan Yardımcısı Vedat Aşık ve Muhasip üye Mehmet Kata katıldı.     

 

13343152_10206329408536682_1531129482511387738_n

MHP yönetimi ilk toplantısında yaptığı görev bölümünün ardından bir basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Celal Çekil imzasıyla yapılan basın açıklamasında mevcut durum özetlendi ve son dönemde MHP içinde yaşanan muhalif hareketlerin içinde yer almayacakları, bu sürecin dışında kalacakları izlenimi verildi.

MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı ilk protokol ziyaretini Kaymakam Rahmi Köse’ye yaptı.       

Basın açıklamasına, “ Oluşturduğumuz yönetim ile ilçemizde partimizin temsil görevini elimizden geldiğince yapmaya gayret edeceğiz.” Diyerek başlayan Çekil, görev yaptıkları süre içinde esas ölçüsü adalet, ülkücü ahlak ve terbiye olacaktır. Bu davaya kim hizmet etmiş, katkıda bulunmuşsa bu hizmet ve katkının azlığı-çokluğu önemsenmeden sevgi ve saygımızı kazanmıştır. Bakış açımız budur. İyi niyetle birlik ve beraberlik içinde hareket etmek temel arzumuzdur.” Dedi.

Açıklama şöyle:

Diğer açıdan yönetim kurulumuzun görev yetkisi ve anlayışı ilçemiz sınırları ile çevrilidir. Ondan ötesi bizi direk ilgilendirmemekle beraber sadece takip ederiz. Bu konuda hiçbir tartışmayı yaşamak ve yaşatmak istemiyoruz. Yakın tarihte yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı’nda yetki ve söz sahibi olan üst kurul delegeleri ülkücü harekete yakışan bir şekilde tercihlerini yaparak partimizin bundan sonraki liderini ve kadrolarını belirleyeceklerdir. Demokrasinin ve teşkilat terbiyesinin gereği bu tercihe herkesin saygı duyması ve uyması gerekliliğini buradan bir kez daha hatırlatmak isterim.

Esas meselemiz; 29,MART,2014 de yapılan ve benim de ilçe başkanı olarak görevde bulunduğum yerel seçimlerde kıl payı kaçırarak 10 meclis üyesi çıkardığımız ve ilçe halkının bize yüklediği ana muhalefet görevini hakkıyla yerine getirmektir. Bu noktada elimizden geldiğince ilçe merkezimizi sokak –sokak, 61 eski söylemle köyümüzü veya 61 yeni mahallemizi tek tek dolaşarak problemleri tespit etmek yetkililere iletmek, giderilmesinin takipçisi olmak ve yeni pratik çözümler bularak hem yetkililer hem de komu oyuna sunma gayretinde olacağız.  Yani 10 Belediye Meclis Üyemiz ve yönetim kurulumuz olarak halkımız emrindeyiz. Yerel boyutta her türlü sıkıntı, sorun ve dertle ilgilenip çözümü noktasında takipçisi olacağımızın teminatını buradan ilçe halkımıza veriyorum.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP’de Yeni Yönetim
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.