Öğrenciler İlçe Başkanlarını Seçti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi eğitimi okul meclisleri projesi kapsamında Yenişehir’deki okullardan seçimle 22 okul başkanı seçildi. Geçen hafta, Aydoğdubey İlkokulu’nda, okullarında seçilen 22 öğrenci, ilçe öğrenci başkan adayını belirledi.

Demokrasi eğitimi okul meclisleri projesi kapsamında Yenişehir’deki okullardan seçimle 22 okul başkanı seçildi. Geçen hafta, Aydoğdubey İlkokulu’nda, toplanan öğrenciler ilçe öğrenci başkanlığı için yarışan 4 aday için oy kullandı.

Başkanlık için Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Umut Gemici, İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Seyit Ahmet Alkan, Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nden Salih Büyükkardeşler ve 100.Yıl İlkokulu’ndan Elif Sena Torun aday oldu.

Seçim çalışmalarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Şube Müdürü Muhammed Asil, okul müdürleri ve öğretmenler öğrencileri yalnız bırakmayarak destek verdiler.

Seçim sonuçlarına göre başkanlığa aday olan 4 adaydan 22 oyun, 9’unu alan Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Umut Gemici, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Yenişehir İlçe Öğrenci Meclis Başkanı oldu.

7 oy alan İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Seyit Ahmet Alkan ve 4 oy alan Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nden Salih Büyükkardeşler de ildeki yapılacak çalışmalara başkanla birlikte katılmaya hak kazandılar. 100.Yıl İlkokulu’ndan Elif Sena Torun ise 2 oy aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrenciler İlçe Başkanlarını Seçti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.