Adnan Kamıl Güven Tazeledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yenişehir İlçe Kongresi geçen hafta yapıldı ve Yoğun bir katılımla tek liste olarak gidilen kongrede mevcut ilçe başkanı Adnan Kamil, yeniden göreve geldi.

Kongreye AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Kongre, tek liste ile gerçekleşirken mevcut başkan Adnan Kamil, 189 delegenin kullandığı 184 oy ile yeniden göreve geldi.

Kongrede konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl,  “2009 Yerel seçimlerinde %33 olan oy oranlarını 2014’te %45’lere, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise %52’lere yükselttiklerini belirtti.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, 8 aylık görevi süresince yapılanları özetledi ve “seçimler esnasında paylaştıkları projelerini gerçekleştirmek için tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve çok değerli milletvekillerimizle birlikte çalışmaktayız” dedi. Çelik, daha sonra yapılmakta olan kongrede görev alacak arkadaşlarına başarılar diledi.

Kongrede daha sonrasında sırasıyla, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, konuştu.

AK Parti Yenişehir İlçe Kongresinde 185 delege oy kullandı. Kullanılan 185 oyun 1’i geçersiz sayıldı. 184 delegenin oyunu alan Adnan Kamıl, yeniden AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı seçildi.

Adnan Kamıl’ın Başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu isimlerden yer aldı: Recep Gürsoy, Ahmet Bayram, Bayram Şahin, İsmail Das, Ekrem Polatlı, Melike Bayraktar, Halil Bıyık, Hakan Dirinli, Gökhan Olkun, Rabia Erbaykır, Kamil Ay, Fikret Yıldız, Fatih Demir, Hasan Erim, Emel Baydı, İrfan Varyemez, Kamil Oğuz, Esra Gündoğdu, )Mustafa Atan, Gökhan Çelebi, Nuri Macun, Onur Balaban, Mustafa Dönmez, Kaşif Türe

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adnan Kamıl Güven Tazeledi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.