Başkan’ın çalışma raporuna onay

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Meclisi Belediye Başkanı Davut Aydın başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesiyle toplanan Meclis'te Başkan Aydın'ın 2021 Yılı Faaliyet Raporu oylandı. Faaliyet raporu oyçokluğuyla onaylandı.

Yenişehir Belediye Meclisi, nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü.

2021 Yılı Faaliyet Raporu'nun oyçokluğuyla onaylandığı toplantıda geçen yıl vefat eden İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Murat Erbaş'ın adının Yenigün Mahallesi Kardelen Sokak'taki bir parka verilmesi kararlaştırıldı. Başkan Aydın ve meclis üyeleri toplantının ardından parkın bulunduğu bölgeye giderek açılışını gerçekleştirdiler. Başkan Aydın, "Amansız bir şekilde aramızdan ayrılan Belediye Meclis Üyemiz Merhum Murat Erbaş kardeşimizin ismini meclis kararı ile ilçemiz Yenigün Mahallesi Kardelen Sokak'taki parka verdik. Murat Erbaş kardeşim seni hiç unutmayacağız. Adını ilçemizde her zaman anacağız. Ruhu şad mekanı cennet olsun" dedi.

Meclis toplantısında ayrıca Belediye Encümen Üyeleri de belirlendi. Yapılan seçim sonrası Serhat Savcı ve Nurettin Aydın, Belediye Encümen Üyeliğine seçildiler. Ayrıca Belediye Meclisi İhtisas Komisyonlarına da üye seçimi yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan’ın çalışma raporuna onay
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.