Öğretmenler orman gönüllüsü oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerle her bir okuldan bir öğretmene orman yangınlarıyla mücadele yönetimi hakkında eğitim verildi. Eğitim alan öğretmenler, okullarındaki diğer öğretmenlere edindikleri bilgileri aktaracaklar.

İl Milli Eğitim müdürlüğü ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğünün “Yeşili Seviyoruz, Ormanları Koruyoruz” sloganıyla ortaklaşa planladığı ”Orman Yangınları ile Mücadele Yöntemleri Eğitimi”; okullardan seçilen öğretmenlere Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda İlçe Orman Şefliği tarafından eğitim verildi.

Yapılan eğitimi Şube Müdürü Selami Çiçek ve İSG Uzmanı Alparslan Pekgöz ile ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz; eğitimi veren İlçe Orman İşletme Şefi Zafer Yılmaz ve ekibi ile katılan öğretmenlere teşekkür ederek konuyla ilgili hassasiyet gösterilmesi ricasında bulundu

Orman Yangınları ile Mücadele Yöntemleri Eğitimine katılan öğretmenler; 30-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında, okul yönetiminin belirlediği saatlerde, kendi okul ve kurumlarındaki tüm öğretmenlere Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunu ile eğitim verecekler.

Ayrıca 3 Haziran 2024 Pazartesi günü tüm okullarda, ilk ders saatinde dersi olan öğretmenler tarafından (Orman Bölge Müdürlüğü’nün öğrencilerin seviyelerine uygun olarak hazırladığı sunuya göre) orman ve çevre farkındalığı ile ilgili tüm öğrencilere eğitim verilecek.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğretmenler orman gönüllüsü oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.