Sağlık Meslek Lisesi´den Örnek Proje

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30112015saglik
Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarıyı artırmak amacıyla hayata geçirdiği projeyle, sınavlardan 100 alan tüm öğrencileri gerçekleşen bir törenle ödüllendirdi.

Projenin mimarı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Murat Coşkun Karaca, projenin, kısa sürede öğrenciler üzerinde olumlu etki gösterdiğini söyledi. Öğrencilere ödül olarak ise, Murat Coşkun Karaca’nın kendi sesinden şiir CD’si ile Tarih Öğretmeni Sali Erol’un kitabı hediye edildi.
Proje kapmasında başarılı olan öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Subaşı Köyü’nde bulunan Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşti. Ödül törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç, Nüfus Müdürü Fahrettin Sözlü, Okul Müdürü Metin Azaklı ve projenin mimarı Murat Coşkun Karaca katıldı.
Sınavlarda 100 alan 51 öğrenciye ödül verilen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Ayaz, “Bizim gönlümüzde, bizim kalbimizde burada kaç tane öğrenci varsa hepsi 100 üzerinden 100 puan almıştır. Ancak takdir edersiniz ki, biraz daha fazla çalışanların notları da yüksek oluyor. Ve ne kadar çok çalışırsak o kadar çok kazanıyoruz. Bu projeyle Coşkun Hoca başarılı öğrencileri takdir etmek istemiş. Ben de sizleri takdir ve tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerin de buna doğru koşmalarını arzu ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Meslek Lisesi´den Örnek Proje
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.