“Arı yetiştiriciliği” konferansta anlatıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi tarafında düzenlenen “Arı yetiştiriciliği” konulu konferans, merkezin kendi salonunda yapıldı.

Konferansa Uludağ Üniversitesi Öğretim üyeleri Profesör Dr. Ercan Dülgeroğlu, Profesör Dr.Levent Aydın, Arıcılar Birliği Başkanı Selami Sezgin ve Arıcılar Birliği Yönetim kurulu Üyesi Hasan Cengiz konuşmacı olarak katıldı.

Yoğun bir katılımın gözlendiği konferans büyük ilgiyle izlendi. Kaymakamı Süleyman Yılmaz yaptığı konuşmada arı yetiştiriciliğinin önemini anlattı, katılımcılara teşekkür etti.  Arıcılar Birliği Başkanı Selami Sezgin, Arıcılar Birliği Yönetim kurulu Üyesi Hasan Cengiz, Profesör Dr. Levent Aydın, Profesör Dr. Ercan Dülgeroğlu;  ülkemizde ve dünyadaki arı yetiştiriciliği, bu konudaki son gelişmeler, yaşanan problemler ve çözümleri,  ülkemiz ve Bursa için önemi, arı yetiştiriciliğinde yasal olarak uyulması dikkat edilmesi gereken konularda bilgiler verdiler, katılımcıların sorularını alarak cevapladılar.

Konferans sonunda İbrahim Orhan Meslek Okulu Müdürü Bahri Yıldız konuşmacılara teşekkür ederek çiçek verdi. Halk Eğitim Müdürü İsmail Güzel de Konferans için desteklerinden dolayı Bahri Yıldız ve katılımcılara teşekkür etti, katılımın yüksek olduğundan duyduğu memnuniyeti belirtti. Benzer konferansları ileriki dönemlerde de yapmayı planladıklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Arı yetiştiriciliği” konferansta anlatıldı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.