Sarıkamış Şehitleri Anıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlhan Oğuz Meslek ve teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı geçen hafta koç Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Anma programına, kaymakam Süleyman Yılmaz ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

24 Aralık Sarıkamış Şehitlerini 100.yıldönümünde anma ve Sarıkamış Harekâtı hakkında bilgiler vermek amacıyla düzenlenen programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz yaptı. Ayaz konuşmasında ülkemizin sınırlarının oluşmasında Sarıkamış Harekâtının önemli katkılarından bahsederken, mevsim şartlarına uygun kıyafetleri ve yeterli erzakları bulunmamasına rağmen kahraman şehitlerimizin hiçbir şeyi bahane etmediklerini ifade etti. Aziz şehitlerimizin hedeflerine ulaşabilmek için vatan uğruna gösterdikleri fedakârlığın asla unutulmayacağını sözlerine ekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın konuşmasının ardından İlhan Oğuz Ticaret Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Sarıkamış Oratoryo’su sahnelendi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sarıkamış Şehitleri Anıldı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.