AKP’nin sosyal medya raporu açıklandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Ar-Ge Başkanlığınca Beşiktaş’taki Malta Köşkü’nde düzenlenen “Sosyal Medyanın Siyasete Etkisi ve Türkiye Açılımı” konulu çalıştaya merkezi Yenişehir’de bulunan  İnternet Yayıncıları Derneği’ni (İYAD) temsilen Umur Gökhan Çiçek katıldı.

AK Parti Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Süleyman Soylu, açılış konuşmasında, yeni iletişim mecraları içinde sosyal medyanın önemli bir yer tuttuğuna dikkati çekerken, “Siyaset de toplumun yeni kodlarına uygun bir forma girmek durumunda. Siyasi partiler, sosyal medya mecrasını çok iyi öğrenmek, doğru biçimde kullanmak ve propaganda süreçlerine etkili biçimde katmak durumunda” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından basına kapalı devam  eden çalıştaya, AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Doç Dr. Zeynep Karahan Uslu,  AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, İYAD Temsilcisi Umur Gökhan Çiçek, İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık ile Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurhan Babür Tosun’un da aralarında olduğu siyasetçi, uzman ve akademisyenler de katıldı.

İYAD Temsilcisi Umur Gökhan Çiçek sosyal medya üzerindeki baskı unsurlarının kaldırılması  gerektiğine dikkati çekerken, görüşlerini dile getirdi.

İYAD’dan yapılan yazılı açıklamada, “Bu tür çalıştaylar, Türkiye’deki basın özgürlüğü ihlalleri ve internet sansürünün  engellenmesine katkı sağladığı, dikkat çekilebildiği ölçüde bizim için önemlidir. Ancak, bu kapsam dışına çıkan amaçlara hizmet etmemiz mümkün gözükmemektedir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP’nin sosyal medya raporu açıklandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.