Sempozyum için son toplantı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihten Günümüze Yenişehir Sempozyumu Düzenleme Komitesi üyeleri son değerlendirme toplantısını yapmak üzere geçen hafta bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil’in de iştirak ettiği toplantıya Kent Tarihi ve Araştırmaları Vakfı (KETAM) Müdürü ve Ankara İl Müftüsü Prof. Dr. Mefail Hızlı, KETAM üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Doğan Yavaş,  Yrd. Doç. Dr. Sezai Sevim ve Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ilgili personelleri katıldı.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve KETAM Müdürü Prof. Dr. Mefail Hızlı değerlendirme toplantısının ardından yaptıkları açıklamada, Tarihten Günümüze Yenişehir Sempozyumunda sunulacak bildirilerin son durumunun gözden geçirildiğini, bildiri sunacak bilim adamları ile son görüşmelerin yapılmasının ardından 43 bilim adamının sempozyumda bildiri sunmasının kesinleştiğini ifade ederek bu sayının son birkaç gün içerisinde daha da artabileceğine vurgu yaptılar. Ayrıca sempozyumun açılışı ile ilk gün oturumlarının Tarihi Belediye Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirileceğini, ikinci gün oturumlarının ise Yenişehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılmasına karar verildiğini sözlerine eklediler.

Tanıtım, davetiye ve görsel hazırlıkların son durumları gözden geçirildiği toplantıda Ekim ayı itibariyle görsel duyuruların başlayacağı ve Sempozyumun sonucunda bildirilerin sempozyum Düzenleme Komitesi tarafından toplanarak gerekli redaksiyon çalışmalarının yapılıp kitaplaştırılacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sempozyum için son toplantı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.